Worstmakerij

Naast enkele buitenlandse vleeswarenspecialiteiten maken wij vrijwel alle vleeswaren en worsten in eigen worstmakerij.

Toppers
  • Koksleverworst
  • Grillworst; naturel, kip en kaas (-varkens) grilworst
  • Paté; diverse soorten naturel, noten, hert, boeren, peper, knoflook en cranberry
  • Gekookte worst; varken en rund
  • Mortadella uit eigen worstmakerij

Specialiteiten uit eigen huis
  • Pavantriham; 9 maanden gerijpt
  • Runderleverworst en kalfsleverworst (100% rund of kalf)
  • Kipgebraden gehakt
  • Rookvlees, weinig zout maar veel smaak, authentiek gerookt
  • Zeister rauwe ham

Buitenlandse vleeswaren

Wij importeren onze buitenlandse vleeswaren van Italiaanse specialisten.
Diverse soorten droge worst; uiteraard volledig biologisch.

In wisselend assortiment
  • Gandaham Belgie
  • Cacciatore
  • Parmaham
  • Pancetta


Rookworst

Wij maken zelf onze geweldige rookworst die we “echt” roken in onze rookkast. Deze is niet vol automatisch en met vloeibare rook maar de worsten worden ambachtelijk gerookt op beukenkrullen. Wel meer afhankelijk voor een mooie goudkleur maar gegarandeerd een authentieke smaak.


Rookworst 5 soorten: rund, varken, lam, kip en cajun (deze is gekruid met de bekende Amerikaanse cajunkruiden en de smaak is daardoor iets voller)

Ze worden voorgegaard, zodat u ze op de stamppot of het gerecht waarbij u de rookworst wil eten kan leggen, of 20 minuten in warm water (niet koken) om warm te maken.